Hirdetés

Metal Gear Solid: Ground Zeroes - két óra az egész

|

Mennyi? A GSO most tudta meg, hogy a majdnem teljes áron kínált játék sztoriját kevesebb mint két óra alatt lehet kiakasztani.

Hirdetés

A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain előszeleként érkező Ground Zeroesról sejteni lehetett, hogy kontentben nem nyomja majd le a Skyrimet, de ennél azért kicsit többre számítottunk.

A Game Informer már kipróbálta a márciusban megjelenő játékot, de mire belemelegedtek volna az akcióba, már pörgött a stáblista. A fő küldetésszálat nem egészen két óra alatt tolták végig, ez pedig manapság már filmnek is rövid. Természetesen a mellékküldetések és a platform-exkluzív missziók ezen azért javítanak valamelyest, de ettől függetlenül sem estünk hanyatt a tartalomtól.

Tekintve, hogy a játék PS4-re szánt dobozos verziójáért 40 dollárt is elkérnek majd, nem túl rózsás a helyzet. Az előző generációra szánt digitális változatokhoz ugyan már 20 dollárért hozzájuthatunk, de még így sem vagyunk elragadtatva. Persze, a játék csak a Phantom Pain prológusa, mintegy tutorial érkezik, hogy kedvet kapjunk majd az igazán nagy durranáshoz. Ettől függetlenül ha az Irrational képes volt 6 órányi izgalmat belepréselni a Bioshock Infinite : Burial at Sea Episode Two-ba, akkor Kojima csapata is odatehette volna magát.

Nem szeretnénk ítélkezni, hiszen elképzelhető, hogy a játéktörténelem legjobb másfél órája lapul a New Game gomb mögött, de fájó szívvel vettük tudomásul, hogy ilyen kevéssel kell beérnünk a Phantom Pain megjelenéséig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)