Hirdetés

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes - 4 perc alatt az új rekord

|

Azt eddig is tudtuk, hogy túl sok játékidőt nem lehet beleölni a Ground Zeroesba, de ez a speedrun minden képzeletünket felülmúlta.

Hirdetés

A Metal Gear Solid: Ground Zeroes megjelenése kapcsán már beszámoltunk arról, hogy a játék fő szála mindössze két órát vesz igénybe, ami elég kevés egy olyan játéktól, amiért 40 eurót kérnek a boltban.

Manapság már semmin sem kéne meglepődnünk, hiszen vannak fanatikus játékosok, akik több száz, esetenként több ezer órát is beletesznek ugyan abba a játékba, miközben folyamatosan megjavítják a saját rekordjukat. Így született mostanában az új Super Mario és Fallout 3 világrekord, amelyek előtt meg kell emelnünk a kalapunkat (még akkor is, ha néha elgondolkozunk azon, hogy ennek mennyi értelme van).

A sorba most beállt egy újabb játékos, akit Redditen csak Mimalmo néven ismernek. A fiatalember kevesebb mint 4 perc alatt végezte ki a Ground Zeroest, ezzel S rankot ért el. A speedrunban gyakorlatilag nyugtatólövedékkel hatástalanít minden útjába kerülő ellenfelet, majd a két célpontot a helikopterre pakolva távozik a helyszínről.

Ti szoktatok speedrunokkal próbálkozni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)