Hirdetés

Metal Gear Solid HD Collection- már csak jövőre

|

November helyett februárban jelenik majd meg Európában a Metal Gear Solid részek felújított változatát tartalmazó csomag.

Hirdetés

A PlayStation 3-exkluzív Metal Gear Solid HD Collection halasztására már számos jel utalt, de a Konami csak most erősítette meg.

A Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater és a PSP-n debütált Metal Gear Solid: Peace Walker felújított változatait, valamint a '87-es és '89-es Metal Gear játékot tartalmazó gyűjtemény így Észak-Amerikával és Japánnal szemben nem novemberben, hanem februárban, egész pontosan február harmadikán jelenik meg Európa-szerte. PlayStation Vitára is jön valamikor jövőre, valószínűleg a PS3 verzió megjelenése után. Várjuk szeretettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)