Hirdetés

Két Metal Gear Solid játékot is újrajátszhatunk Xbox One-on

|

A Metal Gear Solid HD Edition is csatlakozott a One-on futó 360-as játékok táborához.

Hirdetés

Remélhetőleg lassan minden Metal Gear Solid játék elérhető lesz Xbox One-on, de eddig csak a Peace Walker HD kiadásával játszhattunk az eleve erre a platformra megjelent Ground Zeroes és Phantom Pain mellett.

Hirdetés

Most az eredetileg 2012-ben kiadott Metal Gear Solid HD Edition költözött át Xbox 360-ról, mely a Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, valamint a Metal Gear Solid 3: Snake Eater játékokat tartalmazza (és nem összekeverendő a HD Collectionnel, melyben a Peace Walker is szerepelt). A klasszikus játékokat 16:9-es képarány mellett, 60 fps-sel játszhatjuk, és kimondottan jók lettek az újrakiadások, úgyhogy bátra nessetek neki bármelyiknek. A kettő egyben kapható,  mindössze  4990 Ft-ért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)