Hirdetés

Metal Gear Solid 4 infók

|

Hideo Kojima feltűnt a Japán PLAYSTATION PREMIERE 2007 sajtókonferencián, és ha már ott járt megosztott pár új infót készülő játékáról, sőt még egy gameplay demót is prezentált. Hogy mi derült ki?

Hirdetés

El lehet majd venni a fegyvereket az őröktől. Ebben a részben Snake akár már fém hordókba is bújhat, amelyek jobb védelmet nyújtanak, mint a dobozok, de ha túl sokat pörög bennük, akkor hányni fog. A bikinis lányokat tartalmazó magazinok azonban segítenek elkerülni ezt (és persze a képeket mi magunk is megszemlélhetjük). Irányítás terén lesz elérhető FPS és TPS mód is, valamint a célkeresztet a SIXAXIS-szal irányíthatjuk majd. Snake tud majd oldalra gurulni, ezen kívül az Octocam lehetővé teszi hősünknek, hogy halottnak tetesse magát (ha ki akarod kapcsolni a funkciót csak meg kell rázni a SIXAXIS-t). A Metal Gear MK II Stealth mode használatával az ellenfeleink nehezebben vesznek majd észre minket, és szintén a SIXAXIS-szal irányíthatjuk majd. Ezen kívül Kojima úr közölte, a hétvégén tartandó 20-adik évfordulós Metal Gear partin a multiplayer mód kipróbálható verziója is jelen lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)