Hirdetés

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes - itt a magyarázat a hosszára

|

Nagy a pánik az új Metal Gear Solid prológusának hossza miatt, de Kojima szerint ennek is megvan a maga logikus magyarázata.

Hirdetés

Néhány szerencsésnek mondható kolléga már kipróbálhatta a Metal Gear Solid 5: The Pantom Pain felvezetésének szánt Ground Zeroes-t, de a várt reakcióval ellentétben nem voltak teljes mértékben elragadtatva. Na nem azért, mert az új Metal Gear Solid annyira katasztrófálisan gagyi lenne, hanem inkább azért, mert elmondásuk szerint alig két óra alatt befejezhető a játék, ami még egy letölthető árkád játék esetében is igen kevés.

Kojima elmondása szerint a Ground Zeroes eltávolódik a korábbi részekben jellemző lineáris játékmenettől és az új, nyitottabb megközelítés miatt nagyban fokozódik az újrajátszhatóság. A producer egy Twitter bejegyzésben osztotta meg az indoklást, ahol a következőket hozta fel: "A GroundZeroes magába foglal egy főküldetést, valamint 5 mellékküldetést. Minden misszióban van lehetőség időmérésre, ahol a játékosok versenghetnek egymás ellen."

Továbbá nem csak a rekordok megdöntése miatt érdemes újrajátszani a játékot: "A korábbi epizódokkal ellentétben ez nem egy lineáris játék. A Ground Zeroes az egyes helyzetek megközelítésének módját a játékosra bízza, így a játék többször is újrajátszható, remélhetőleg anélkül, hogy unalmassá válna."

A rövidített élmény ára egyelőre úgy tűnik, hogy platformonként változik, illetve függ majd attól is, hogy digitális vagy dobozos verzió mellett döntünk. Mindenesetre a 20 dolláros ár is alapos megfontoláshoz vezethet azok számára, akik nem fanatikus rajongói a sorozatnak.

A Ground Zeroes idén márciusban jelenik meg Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 és Xbox One konzolokra.

Ti mit gondoltok? Beruháztok a prológusra vagy kibírjátok addig, amíg megjelenik a Phantom Pain?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)