Hirdetés

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes gépigény - Snake és a PC-tek

|

A Konami végre kiadta a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes gépigényt, hogy mindenki békében készülhessen a PC-s megjelenésre.

Hirdetés

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes PC-s megjelenése húzódik már egy ideje, de a Konami most bejelentette a hivatalos minimum és ajánlott gépigényt, ami már egyértelmű jele annak, hogy nincs messze a megváltás.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes PC-s megjelenés december 18-án várható és ha kíváncsiak vagytok, hogy mit tartogat számotokra a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain előfutára, akkor olvassátok el a tesztünket. A PC-s verzió egyébként támogatja majd a 4K-s felbontást és lesz még sok olyan apróság, ami jelenleg csak az egeret és billentyűzetet lelkesen szorongató játékosoknak adatik meg.

De vajon elbírja-e majd a vas? A Konami a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes hivatalos Steames oldalán osztotta meg a gépigényt, úgyhogy ez már nagyon valószínűséggel nem pletyka.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes minimum gépigény:

OR: Windows Vista 64-Bit vagy későbbi
Processzor: Core i5 SandyBridge 4Core  2.7GHz vagy jobb
Memória: 4 GB RAM vagy több
Videokártya: GeForce GTX 650 vagy jobb
DirectX: Version 11

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes ajánlott gépigény:

OR: Windows Vista 64-Bit vagy későbbi
Processzor: Core i5 SandyBridge 4Core  2.7GHz vagy jobb
Memória: 8 GB RAM vagy több
Videokártya: GeForce GTX 760 vagy jobb
DirectX: Version 11

Nem annyira durva a helyzet, láttunk már ennél sokkal mackósabb gépigényt is mostanában. Nálatok menni fog? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)