Hirdetés

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes - már nem exkluzívak a DLC-k

|

Egy hét múlva bárki letöltheti a Déjà-Vu és Jamais-Vu küldetéseket függetlenül attól, hogy Sony vagy Microsoft konzol van a birtokában.

Hirdetés

Sokaknak tetszett, sokan kicsit megsértődtek a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes hossza miatt, de a DLC-kre nem érkezett panasz.

A PlayStation 3-as és PlayStation 4-es változat vásárlói az MGS1 Déjà-Vu csomagot kapták meg, ami az első, 1998-as Metal Gear Solidban látott Solid Snake modelljét teszi játszhatóvá, az Xbox 360-asok és Xbox One-osok pedig a Metal Gear Solid 2-ből és Metal Gear Rising: Revengeance-ből ismert Raiden szerepében küzdhettek egy exkluzív küldetésben. Május elsejétől mindkét DLC elérhető lesz minden platformon, a Konami ezzel köszöni meg, hogy a Ground Zeroesból egymillió példány talált gazdára. 

Hogy tetszettek az exkluzív küldetések? És maga a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)