Hirdetés

Metal Gear Solid V - japán rajongók akarunk lenni

|

Még messze van a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes megjelenése, de már most lehet tudni, hogy Japánban milyen kiszerelésekben lesz kapható.

Hirdetés

A Metal Gear Solid V: Ground Zeroes lesz a nyitánya a Metal Gear Solid V történetének, és mint minden valamire való AAA játék, ez is megjelenik majd kibővített kiadásban. A japán játékosoknak legalább is biztosan lesz miből válogatniuk: háromféle csomag, mind a három konzolra.

Igen, háromra. Az Xbox One verziókat a Konami japán honlapja még nem tüntette fel, de ez valószínűleg csak azért van, mert a Microsoft következő generációs csodája nem kapott még ottani megjelenési dátumot. Addig viszont van egy normál kiadás az Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re. Ez értelemszerűen csak az alapjátékot tartalmazza. A prémium csomag már ennél egy fokkal csábítóbb (és egy fokkal drágább is a maga 19 000 Ft körüli árával), köszönhetően a benne rejlő figurának és a Peace Walker könyvnek.

A legdrágább (nagyjából 30 000 Ft) változat a Konami Style verzió, melyben az alapjáték mellett megbújik még egy limitált kiadású Metallic Snake figura is, ami csillog. Egyelőre nem tudni, hogy ezeket a csomagokat majd Japánon kívül is meglehet-e majd vásárolni, mindenesetre reménykedünk (vagy költözünk Japánba és megtanuljuk a nyelvet, csak hogy el tudjuk magyarázni az eladónak, hogy nekünk csillogós Snake szobor kell).

A Metal Gear Solid V: Ground Zeroes 2014 második negyedévében érkezik PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)