Hirdetés

Metal Gear Solid V - már tudjuk, miért játszódott le a rejtett befejezés

|

Nagyjából két héttel ezelőtt a semmiből került elő a rejtett Nuclear Disarmament videó, aminek nem kellett volna elindulnia. Hogy ez mégis miért történt meg, arra egy nagyon béna választ kaptunk.

Hirdetés

A Nuclear Disarmament egy olyan átvezető videó volt, amit a Metal Gear Solid V játékosoknak csak akkor lett volna szabad látniuk, ha mindannyian semlegesítik a nukleáris fegyvereiket. Más kérdés, hogy a videót adathalászok már hónapokkal ezelőtt kiműtötték a fájlokból, de erről nem beszélünk.

Hirdetés

Két héttel ezelőtt viszont tényleg lejátszódott az anyag PC-n, és mint kiderült, ennek egyszerűen egy elbaltázott kódsor volt az oka. A Konami hivatalos nyilatkozata szerint nem volt rendben egy érték, ami miatt a szerver félreértett egy számot. Az online teóriamesterek szerint valószínűleg az történt, hogy hackerek elhitették a szerverrel, hogy maximális mennyiségű nukleáris fegyver van mindenkinél, ezt pedig a szerver hibásan 0-nak értékelte.

A fejlesztők azóta rendbe tették a kódot, de már mindegy is.

Tehát mindenki nyugodjon meg, az emberiség a virtuális térben sem tért jobb belátásra: nem tette le mindenki a nukleáris fegyvereit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)