Hirdetés

Metal Gear Solid V - nem fejezi be Kojima sztoriját a Konami

|

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain egy igen fontos küldetése egyértelműen kimaradt a végleges játékból, de a kiadó nem akarja betömni a réseket a The Definitive Experience csomagban.

Hirdetés

Egyes híresztelések szerint Hideo Kojima és a Konami válása miatt egy egész fejezet maradt végül ki, de a gyűjtői kiadáson lévő bónusz felvételek alapján egészen biztos, hogy egy, a sztori szempontjából nagyon fontos epizód végül nem került be a Metal Gear Solid V-be. A rajongók reménykedtek, hogy esetleg a nemrég bejelentett Definitive Experience orvosolja ezt a problémát.

A Metal Gear Solid hivatalos Twitter-csatornájának kezelői viszont többször is egyértelműen a játékosok tudtára adták, hogy az 51-edik küldetés nem kerül be az új kiadásba sem, mivel a játék tervezett lezárása az ötvenedik epizód. A közösséggel foglalkozó csapat indoklása szerint az 51-es missziót még a fejlesztés korai szakaszában elvetette a csapat és a sztoriszálak a sorozat korábbi (a sztori szerint később játszódó) részeiben folytatódnak.

Mit gondoltok, jobban jártak, hogy nem nyúltak Kojima munkájához, vagy ki kellett volna adniuk az ötvenegyedik küldetést is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)