Hirdetés

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - sikerült javítani a Quiet bugot

|

A Konami miután rájött, mi okozta a mentések meghibásodását a Metal Gear Solid V: The Phantom Painben, néhány platformra már ki is adta az ezt javító patch-et.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt sikerült felfedezni egy bugot, ami miatt ha valaki Quietet vitte a játék 29. vagy 42. küldetésére, egy mentést tönkretevő hibával találkozhatott.

Eleinte a Konami sem tudta, miért jelentkezik a hiba, de pár nappal később sikerült egy vészmegoldást találni, mostanra pedig az egészet kijavították. A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain PC-s és PlayStation 4-es kiadásához már tölthető is a patch, a PlayStation 3-as, Xbox One-os és Xbox 360-as kiadás javítását pedig épp tesztelik, de ahogy biztosak abban, hogy nem okoz további gondokat, azonnal ki fogják adni. Addig is ha a fent említett küldetések valamelyikére indultok, az a biztos, ha Quiet helyett mást visztek. Ocelot például egész jól helyettesíti. Néha.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)