Hirdetés

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - borsos áron jönnek a játékhoz kapcsolódó Walkmanek

|

Mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk azoknak, akik limitált Metal Gear Solid V: The Phantom Pain tematikájú Walkmant szeretnének.

Hirdetés

A Metal Gear Solid: Peace Walker kapcsán 2010-ben már a Sony miacra dobott egy tematikus Walkmant. Japánban nagy lehet a kereslet a hasonló termékekre, hiszen érkeznek a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain tartalmakkal felcicomázott mobiltelefonok, tabletek és Sony Walkmanek is.

140 000 japán jenbe (azaz körülbelül 315 000 forintba) kerül a limitált, NW-ZX2 tipusú Walkman. A zenelejátszó masina 128 GB tárhellyel és tíz darab előre telepített Metal Gear dallal, négy háttérképpel valamint a klasszikus "!" hangeffekttel érkezik, bőrtokjának hátoldalán pedig egy Outer Heaven logó díszeleg. Elméletileg nem a különleges festés és a pár bónusz zene és kép miatt kerül ennyibe a kütyü, a mezei változat is hasonlóan horribilis árral rendelkezik.

Amennyiben kevesebbel is beéritek és elég csupán két autentikus szám és 32 GB tárhely a számotokra, akkor érdemesebb NW-A16 verziójú változatot beszereznetek. A szintén egyedi külsőt kapott Walkman "csupán" 28 000 jenbe (vagyis 63 000 forintba) kerül.

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain szeptember 1-jén jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One konzolokra. A Metal Gear Online 2016 januárjában érkezik PC-re, konzolokra viszont már idén október 6-án ellátogat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)