Hirdetés

Íme a Metal Gear Solid játékok pontos kronológiája

|

A Metal Gear sorozat részei előszeretettel ugráltak az időben. Érdemes a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain megjelenése előtt átnézni az idővonalat.

Hirdetés

Bizonyára nem én vagyok az egyetlen, akinek lassan már nehezére esik követni a Metal Gear játékok idővonalát. A különböző részek ugyebár nem kronológiai sorrendben követik egymást ezért érdemes a dolgokat tisztába tenni a hamarosan érkező Metal Gear Solid V: The Phantom Pain előtt.

Ugyebár a tavaly megjelent Metal Gear Solid V: Ground Zeroes még 1975-ben játszódik de a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain már előreugrik egészen 1984-ig. A harmadik epizód 1964-ben veszi fel a fonalat, a negyedik viszont már ötven évvel később, azaz 2014-ben folytatja a kalandokat. Szerencsére a PlayStation Japan most kiadott egy képet az idővonalról és egy remek videót is, mely bemutatja a sorozat konzolgenerációkon átívelő történetét.

Nézzétek meg az említett grafikát az idővonalról.

És persze lessétek meg a PlayStation Japan videóját is.

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain szeptember 1-én jelenik meg PC-re, valamint Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 és PlayStation 4 konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)