Hirdetés

Metal Gear Sunrising - reggeli Raiden-nel

|

Gondoltátok volna, hogy Raiden hasonlóan kezdi a reggeleket, mint mi?

Hirdetés

Freddiew ismét remek videót készített, lassan elgondolkodhatnának a fejesek, hogy őt kéne megbízni egy egész estés videojáték adaptáció elkészítésével.

A legújabb agymenésben a Metal Gear Rising: Revengeance-ből is ismerős Raiden a szokásos reggeli feladatait végzi el: felfrissíti arcát, lenyom pár fekvőt, és reggelit készít. Persze senki sem szereti, ha megzavarják a rituálé közben...

Revengeance egyébként február 21-én jelent meg, az első értékelések pedig kifejezetten pozitívan nyilatkoztak róla. A legfrissebb, két teljes játékkal érkező márciusi GameStar-ban tesztet is olvashattok róla - már csak ezért is érdemes megvenni az újságot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)