Hirdetés

Metal Gear Survive - internetkapcsolat nélkül nem is ölhetünk zombikat?

|

Úgy tűnik, az online mód túlsúlya, vagy más okok miatt a Metal Gear Survive állandó online kapcsolatot igényel majd a zombivadászoktól.

Hirdetés

A rajongók egy része ugyan jóval lejjebb adta a sorozattal kapcsolatos elvárásait Hideo Kojima távozásakor, a Metal Gear Survive-ra még mindig sokan kíváncsiak a jól csengő név miatt. Viszont amint nemrég kiderült, a korábbi részekhez képest egy kellemetlen újdonság akad majd, így az offline játékosok kimaradnak az új kalandokból.

Hirdetés

Azt eddig is tudni lehetett, hogy a Konami elsősorban a négyfős kooperatív részre hegyezi ki a játékot (igaz lesz külön egyjátékos mód is), arra viszont nem feltétlenül számítottunk, hogy állandó internetkapcsolatra lesz szükség a zombik ritkításához. A Metal Gear Survive hivatalos weboldalán, ahol előrendelhetjük a különböző kiadásokat viszont feltűnik egy felirat, ami egyértelműen kiköti, hogy

"A játékhoz internetkapcsolat szükséges."

Ez a kiírás önmagában nem mondja ki nyíltan, hogy az egyjátékos módhoz sem férünk hozzá netkapcsolat nélkül, de mindenképpen utal rá. A játék weboldalán például egyértelműen látszik, hogy feloldható kozmetikai cuccok lesznek dögivel, így nem kizárt, hogy a feloldásuk alapjául szolgáló fejlődési rendszernek lesz szüksége az online kapcsolatra akkor is, ha egyedül játszunk.

Titeket mennyire tántorít el, ha egy játékhoz folyamatos internetkapcsolat szükséges?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)