Hirdetés

Metal Gear Survive - a következő bétából a PC-sek sem maradnak ki

|

Még egy körre elvihetjük a megjelenés előtt a Konami játékát.

Hirdetés

Februárban nem sok izgalmas játék jön, de az érdekesebbek egyike a Metal Gear Survive. Januárban a konzolosok már kipróbálhatták, mit nyújt az első Kodzsima nélküli Metal Gear játék, de a Konami szeretné még egyszer tesztelni a szervereket - vagy növelni a játék iránti érdeklődést.

Hirdetés

Február 16. és 18. között visszatér a bétateszt, és nem csak a PS4-es és Xbox One-os játékosok, de a PC-sek is részt vehetnek benne. Három küldetést teljesíthetünk két pályán, egyszerre akár három barátunkkal szövetkezve. A napi küldetésekből szintén kapunk ízelítőt, a részvételért pedig a teljes játékban használható jutalmak járnak. Akinek már le van töltve a kliens, annak csak patchelnie kell 16-án. 

A Metal Gear Survive gépigény erre található, a PC-s klienst pedig Steamről lehet majd letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)