Hirdetés

Metal Gear Survive - márciusban új co-op küldetés jön

|

A megjelenés után is bővíteni tervezi a Konami a Metal Gear Survive-ot.

Hirdetés

A múlt héten megjelent a Metal Gear sorozat spin-offja, és a vártnak megfelelően nem döntötték ki a boltok pultját az élményre éhező vásárlók. Azért a Konami igyekszik kiszolgálni azokat, akik mégis bizalmat szavaztak.

Hirdetés

Márciusban jön a Rescue Mission küldetéstípus, melyben bajbajutott katonák kimenekítése a feladat. Ennek társakkal együtt vághatunk neki.

Közben lement a napi és heti küldetések első hete, melyek során értékes jutalmakkal lehettünk gazdagabbak. Életbe léptek módosítók, mint a HellFire, mely lángra gyújtja az ellenfeleket, vagy a Fortified, minek következtében kevesebb sebzést okozhatunk.

Egyébként azért az árért, amiért a magyar boltok a játékot kínálják, megfontolandó a vásárlás, mert bár nem kiugróan jó a játék, és szinte semmi eredeti ötlet nincs benne, egynek elmegy, pláne pajtásokkal együtt. Tesztünk hamarosan érkezik; ha már játszotok vele, mondjátok el, hogy tetszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)