Hirdetés

Metal Gear Survive - a játékban van egy rejtett üzenet a fejlesztőktől Kojimának

|

A kampány legelején felbukkan egy tábla, amin a felsorolt nevek egy olyan üzenetet rejtenek, amit a Konami jó eséllyel nem vett észre.

Hirdetés

A Metal Gear Survive gyakorlatilag megtestesíti azt, amitől mindenki tartott, amikor Kojima viharos körülmények között távozott a Konamitól. Finoman fogalmazok akkor, amikor azt írom, hogy az internet minden sarka gyűlöli a játékot. Éppen ezért esett kicsit jól mindenkinek, amikor észrevették ezt az üzenetet.

Hirdetés

A kampány elején felbukkan egy névsor, ami elsőre nem tűnik különösebben érdekesnek, de egy Twitter felhasználó kiszúrta az ott elrejtett szöveget.

Ha összeolvassuk a kijelölt betűket, akkor az jön ki, hogy KJP Forever. A KJP itt valószínűleg a Kojima Productionst jelöli. Úgy néz ki, hogy nem csak a rajongóknak, de a fejlesztőknek is rosszul esett, hogy a nagyfőnök kiesett a képből.

Ez egy olyan easter egg, amire maga Warren Robinett (az Adventures játék alkotója, és az első easter egg atyja) is büszke lenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)