Hirdetés

Metal Gear Survive - a Silent Hill borzalmát hozza el a halloweeni event

|

A fejlesztők Piramisfejjel jutalmazzák a játékosok képességeit. Mi pedig köszönjük a rettegést.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy nem csupán a PlayerUnknown's Battlegrounds készítőit ihlette meg a Silent Hill franchise a közelgő halloween kapcsán, hanem a Metal Gear Survive fejlesztőcsapatát is, ugyanis ők is hasonló tartalmakkal készülnek. 

Hirdetés

A játékban október 23-tól november 6-ig fog tartani a legújabb speciális esemény, a "The Researcher's Story" halloween alkalmából, amelynek keretében több extra tartalmat is feloldhatunk, de a legjelentősebb közülük az a tárgy, amellyel mi változhatunk a Silent Hill széria Piramisfejévé - legalábbis ami a fejfedőt illeti. 

Az új Metal Gear Survive event emellett lehetővé teszi a kalandorok számára, hogy feloldják a Silent Hill és Castlevania franchise-ok kazettáit is, szóval autentikusan futkározhatunk majd Piramisfejként a játékban. Fontos, hogy csakis azok vehetnek részt az eseményben, akik már teljesítették a kampányt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)