Hirdetés

Metal Gear Survive - ezt gondolja róla Kojima

|

Folytatódik a Metal Gear-franchise egy mellékszállal, amely már most megosztja a rajongókat. A széria atyja, Hideo Kojima sincs tőle elragadtatva.

Hirdetés

Elég csúnya szakításon van túl a Konami és Hideo Kojima, amelyből a legjobban utóbbi jött ki, hiszen nemcsak a közvélemény szeretetét és támogatását élvezhette, hanem a Sonyét is, amelynek köszönhetően elkészülhet új stúdiójának első projektje, a Death Stranding

Időközben a Konami bemutatta a Kojima által gondozott Metal Gear franchise legújabb tagját, az alternatív univerzumban játszódó, Metal Gear Survive névre hallgató spin-offot, amely nagyon távol áll a sorozat eddigi stílusától, a rajongókat legfőképpen a kristályzombik zavarják.

Az IGN megkérdezte Kojimát arról, hogy a játék ötlete az ő fejéből pattant-e ki, amelyre a következő, cseppet sem meglepő válasz érkezett:

"Ennek semmi köze hozzám! A Metal Gear-játékok a politikai fikciókról és a kémkedésről szóltak. Hogyan illeszkednek ebbe bele a zombik?"

Yoji Shinkawa, a Metal Gear széria dizájnere (aki jelenleg a Death Strandingen dolgozik Kojimával) tréfásan hozzátette, hogyha ő dolgozna a Metal Gear Survive-on, lennének benne mechák is.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)