Hirdetés

Metal Gear Survive - állandó netkapcsolat kell

|

Bár mostanában a sok online-fókuszú játékban megoldják, hogy az egyjátékos módokat lehessen internet nélkül játszani, a Metal Gear Survive esetében ha nincs net, nincs játék.

Hirdetés

Az új Metal Gear nem egy MMO, de az élvezeti értékét jelentősen növeli a kooperatív mód.

Hirdetés

A Konami elmondta, azért, hogy az egyjátékos szegmens és a co-op közti váltás zökkenőmentes legyen, a játék állandó internetkapcsolatot igényel. Ennek tükrében kíváncsiak vagyunk, milyen élmény lesz magányosan játszani, miből marad ki az, aki nem szeret másokkal kooperálni. A kampány állítólag 15-20 órás lesz, de ez egyéni játékstílusonként változhat.

Megtudtuk továbbá azt is, hogy lesznek mikrotranzakciós lehetőségek, boostereket és segítőket lehet majd vásárolni valódi pénzért.

Január 18-ától 21-éig bárki kipróbálhatja a játékot a nyílt bétában, PS4-en vagy Xbox One-on. A megjelenés február 22-ére várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)