Hirdetés

Metal Gear Survive - a PS Plus-előfizetők ingyen próbálhatják ki

|

Alapjában véve sem gyenge a PlayStation Plus júniusi felhozatala, de felírhatjuk a játékok mellé a Metal Gear Survive "demóját" is.

Hirdetés

Nem fog unatkozni az júniusban, akinek van a birtokában egy PlayStation 4 és egy PlayStation Plus előfizetés, hiszen nem csak az XCOM 2 és a Trials Fusion játékok járnak ajándékba a játékosoknak, hanem egy próbaváltozat is. 

Hirdetés

A Konami bejelentette, hogy a PS Plus-tagok ingyenesen kipróbálhatják a Metal Gear Survive-ot, ráadásul nincs szint- vagy területi megkötés, az egész játékba belekóstolhatnak, azonban van egy kis csavar benne: hazai idő szerint június 5-én, reggel 8-ig áll csak fent ez a lehetőség, így érdemes minél előbb és lehetőleg minél hosszabb ideig kihasználni a lehetőséget. A mentéseket természetesen tovább lehet vinni, ha úgy döntünk, hogy megvásároljuk a teljes változatot. 

A Metal Gear Survive már elérhető PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Ti játszottatok már vele? Ha igen, hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)