Hirdetés

Metal Gear Survive - nem lesz olcsó mulatság új karaktert létrehozni

|

Érdemes meggondolni, milyen karakterrel kezdünk, ugyanis egy másodikért már egész komoly összeget kell fizetni.

Hirdetés

A Metal Gear Survive már február 21-től elérhető volt Japánban és Észak-Amarikában, és a játékosok megdöbbenve tapasztalták, hogy bizony fizetniük kell, ha az első karakterük mellett mással is szeretnének belevágni a kalandokba.

Hirdetés

Mind PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is egységesen 10 dollárért kapjuk meg a lehetőséget a váltásra, vagyis az új Save Slotra.

A másik opció, hogy nagy nehezen összekaparunk 1000 Survival Coint, a Metal Gear Survive mikrotranzakciós valutáját. Legalább a karakterünk kinézetén ingyen lehet módosítani a Base Campen, de már a nem megváltoztatásáért is fizetni kell, mert az már új karakternek számít.

A játékosok természetesen kiakadtak, és a Konami vérét követelik a különböző fórumokon, és bár a stílust továbbra sem tartjuk normálisnak gyakran, a felháborodás okát meg tudjuk érteni, mert nem elegáns ez a megoldás, lássuk be.

A Metal Gear Survive az európai régióban február 22-től érhető el PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)