Hirdetés

Metallica szól a trailerben, amiből kiderült, mikor érkezik a Marvel's Midnight Suns

|

Kiváló érzékkel választottak zenét a Marvel's Midnight Suns fejlesztői.

Hirdetés

A Firaxis Games egy ideje fejleszti már a Marvel's Midnight Sunst, és eleinte úgy érezte, kész lesz 2022 márciusára, de 2021 végén kénytelen volt beismerni, hogy elmérte magát. Most azonban újabb, konkrétabb megjelenési dátumot tudott kitűzni a csapat.

Ha minden jól megy, 2022. október 7-étől alkothatjuk meg saját szuperhősünket, a Vadászt, aki a Marvel-univerzum számos legendás alakjának segítségével veszi fel a harcot Lilithtel, a démonok anyjával.

Hirdetés

Az új előzetesben, amit a Metallica Master of Puppets című számával tettek két fokkal jobbá, sokan feltűnnek és mind dühösek... de az, hogy ki a legbosszúsabb közülük, csak a végén derül ki. Bízunk abban, hogy az XCOM csapata kiváló munkát fog végezni ezzel is. Igaznak bizonyultak a szivárgások, tényleg játszható karakterként bukkan fel Pókember és Skarlát Boszorkány, az ellenfelek sorait pedig többek között Venom és Hulk démoni verziói erősítik. 

A Marvel's Midnight Suns PC-re, PlayStation és Xbox konzolokra, valamint Switchre fog megjelenni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)