Hirdetés

A Metro 2033 fejlesztői nem csak VR játékon dolgoznak

|

Aki esetleg megijedt a múltheti bejelentést követően, és már temette a 4A Games jövőjét, az nyugodjon meg: lesz még VR mentes kalandban is részünk.

Hirdetés

A 4A Games a múlt héten bejelentette poszt-apokaliptikus VR kalandját az Oculus Touchra. A közösség azonnal temette a stúdiót, mondván, hogy ezzel nem lesz több Metro, vagy nem-VR cím. Az utolsó biztosan nem igaz.

A stúdió hivatalos weboldala egy új posztot közölt, mely szerint az Arktika.1 csak az egyik projektjük a jelenleg fejlesztés alatt álló kettőből. A másik egy nem-VR cím, ami mindenki számára elérhető lesz.

"A projektek nem akadályozzák egymást. Köszönhetően az új máltai csapatunknak, mi már egy sokkal nagyobb stúdió vagyunk, és így jobb, ha több projektre fókuszálunk a függetlenségünk és kreativitásunk fenntartása miatt. Még nem tartunk ott, hogy beszéljünk a másik címről, de szerintünk tetszeni fog nektek. Addig kérünk, legyetek türelemmel."

A 4A Games technikai vezetője, Oles Shishkovstov 2014-ben azt nyilatkozta, hogy egy sokkal nyitottabb, sokkal "sandboxosabb" címmel készülnek. Lehet, hogy ez a még be nem jelentett játék? Reméljük, hogy hamarosan megtudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)