Hirdetés

Metro 2033 - már fejlesztik a DLC-ket, nem lesz multiplayer

|

A THQ és a 4A bejelentette, hogy most, hogy a játék a boltokban van, nyugodtan koncentrálhatnak a letölthető tartalmakra.

Hirdetés

“Van néhány ötletünk, de egyikről sem beszélhetünk egyelőre. Annyit mondhatunk, hogy nem a single playerből hiányzó pálya, vagy ilyesmi lesz - valami olyan, amin csak most kezdtünk dolgozni." - olvasható a Facebookon.

"És nem, ez nem a többjátékos mód. Nagyon jó lenne, de sajnos nem lehetséges." A Metro 2033 Xbox 360 verziójához ma érkezett egy frissítés, mely nem csak lehetővé teszi a DLC-k használatát, hanem a fegyverválasztást is a Microsoft konzoljához igazították. Ezen kívül a játékon belül is állíthatjuk mostmár a fényerősséget. A játék pénteken érkezik hozzánk, szóval mindenki készítse a pénztárcáját, aki meg szeretné vásárolni a Metro 2033-at.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)