Hirdetés

A 4A Games egy új Metro játékon dolgozik

|

Úgy tűnik, a 4A Games felfüggesztette cím nélküli űrlövöldéje fejlesztését, azonban egy még bejelentetlen Metro játék továbbra is fejlesztés alatt áll.

Hirdetés

Augusztusban hallhattunk róla, hogy a Metro szériát jegyző 4A Games egy be nem jelentett űrlövöldén dolgozik, amelyről ennél több információ azóta sem érkezett. Most azonban van egy rossz és egy jó hírünk is a fejlesztők munkáival kapcsolatban. 

A 4A Games Lead Technical Game Designere a LinkedIn profilján feltüntette, hogy a titokzatos űrprojekt fejlesztését felfüggesztették, pedig már a pre-produkciós fázisban volt a játék. Ez nem túl jó hír, viszont szomorkodásra így sem lehet okunk, ugyanis ahogyan arra tavaly májusban utalt is a csapat, van olyan még be nem jelentett projekt is a kezükben, amely a Metro franchise-t erősíti. Ezt a kijelentést most a szóban forgó LinkedIn profil is megerősíti, ugyanis az említett fejlesztő 2014. augusztusától egészen napjainkig dolgozott egy ismeretlen Metro-címen, amelyben várhatóan lesz inventory, crafting rendszer, lootolás, kereskedés, fegyvertervezés és hasonló jóságok: 

Tekintve, hogy a 4A Games egy kisebb stúdió, valószínűleg minden erejükkel az új Metrón dolgoznak, addig minden mást parkolópályára tettek. Ti mit látnátok szívesen a következő Metro játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)