Hirdetés

Metro Exodus - így fut a játék 8K-ban, 60 fpssel

|

És csak két, darabonként egymillió forintos videokártya kellett hozzá.

Hirdetés

Vannak, akik durva gamer PC-ket építenek hogy 4K-ban tudjanak játszani, és van ez a srác, akinek két Titan RTX dübörög a gépében, hogy 8K-ban is szépen fusson a Metro Exodus.

Hirdetés

Természetesen a lehető legmagasabb grafikai beállításokkal, Hairworks, PhysX és Tessalation  mellett. Sajnos itt már két ilyen videokártya sem tudja tartani a stabil 60 képkockát másodpercenkét, sok ellenfélnél simán beesik 40 körülre.

Mivel a DirectX 12 nem támogatja az SLI-s gépeket, ezért DirectX 11-ben kellett futtatni a játékot, ez viszont azt is jelenti, hogy nem használják ki a DLSS nyújtotta előnyöket, ami 15-20% körüli teljesítménybeli javuláshoz vezethetne. Az már mondjuk más kérdés, hogy kinek van 8K tévéje, amin ezt vissza is tudja nézni teljes valójában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)