Hirdetés

Metro: Exodus - a Deep Silver reagált a Denuvo elleni tiltakozásra

|

Kiderült, hogy a következő Metro rész a nem túl népszerű védelmi eljárást fogja használni, majd ahogy az várható volt, sokan kiborultak.

Hirdetés

Rengeteg PC-s játékos szomorúan vette tudomásul, hogy a Metro: Exodus Denuvo védelemmel érkezik majd. Sokan betámadták a kapcsolódó fórumokat is, és elkezdték kérlelni a 4A Games és a Deep Silver embereit, hogy gondolják át a dolgot. A kiadó meglepő módon reagált a dologra, egy nem meglepő válasszal.

Hirdetés

Egy rövid közleményben tudatták álláspontjukat a közösséggel:

"Deep Silver üzletpolitika, hogy a játékainkat a Denuvo technológiájával védjük meg, és folyamatosan együtt dolgozunk a 4A Games fejlesztőivel azért, hogy ez ne befolyásolja a játékélményt."

Ha kicsit kedvesebbek akartak volna lenni, akkor hozzátehették volna, hogy kiveszik-e a Denuvo védelmet az Exodus feltörése után. Sajnos egyelőre így, ez a válasz nem nyugtatott meg senkit. Remélhetőleg az említett közös munka tényleg eredményes lesz, és minimálisan befolyásolja majd csak a védelem a játék teljesítményét. 

Titeket mennyire zavar, ha egy játék Denuvo védelmet kap? Itt most nyilván arra gondolunk, hogy a Denuvo esetleg befolyásolja a teljesítményt, nem arra, hogy hiába szaladna az ember a virágboltba friss csokorért. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)