Hirdetés

Metro Exodus - az Epic Games Store-on nem lesz előtöltés, viszont Steamen igen

|

A PC-s játékosok közül csak azok tölthetik le előre a játékot, akik a Valve platformján rendelték elő azt.

Hirdetés

Ideiglenesen az Epic Games boltjában lesz elérhető a 4A Games legújabb alkotása, a Metro Exodus, ami csak később fog megérkezni a Steamre. Ráadásul most kiderült, hogy az előtöltés sem lesz elérhető mindenki számára.

Hirdetés

Egy évig PC-n csak az Epic Games Store-ban lesz kapható a Metro Exodus, viszont akik a Steamen rendelték elő a játékot, azok természetesen a Valve platformjára kapják majd meg azt. A fejlesztők most megerősítették, hogy lesz előtöltés a Steamen, amelynek az időpontját később fogják bejelenteni.

Rajongói kérdésre pedig azt is elárultak, hogy az Epic Games Store kapcsán nem terveznek ilyesmit, szóval az ott vásárlóknak a hivatalos megjelenésig kell várniuk a letöltéssel.

Ha kíváncsiak vagytok, hogy sikerült a játék, csekkoljátok videotesztünket! Ti előrendeltétek valahol a Metro Exodust?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)