Hirdetés

Metro Exodus - ezt kapják az Expansion Pass vásárlói

|

A 4A Games két ütemben bővíti a játék történetét.

Hirdetés

Nagy sikert aratott februárban a Metro Exodus. Miközben mi az alapjátékot élveztük, a fejlesztőcsapat folytatta a munkát, hogy elkészülhessen az Expansion Passben foglalt két DLC.

Hirdetés

Az egyik nyáron jelenik meg, a másik 2020 elején, és egyikben sem Artyomot fogjuk irányítani. Aki még nem végzett a sztorival, most ne olvasson tovább, mert az alábbi leírtak egy kicsit spoileresek lehetnek.

A The Two Colonels középpontjában Khlebnikov ezredes áll, aki újévre haza szeretne jutni fiához, Kirillhez. Novoszibirszk városa azonban nincs túl jó állapotban, mutánsok fenyegetik, és fogy a rejtélyes zöld cucc, ami segít a sugárzás ellen védekezni. A sztorit Miller ezredes elmeséléséből ismerhetjük meg. Teljesen lineáris lesz, kapunk egy lángszórót, illetve néhány nyomasztó területet.

A 2020-ban érkező Sam's Story meglepő módon Samről, egy amerikai tengerészgyalogosról szól, aki a moszkvai nagykövetségen volt, mikor a bombák robbantak. Régóta vágyott haza, és miután rájött, hogy nem csak Moszkva élte túl az apokalipszist, megpróbálja megtalálni a módját, hogy hazatérjen az Egyesült Államokba. Itt egy nyitott térben kalandozhatunk Vlagyivosztok környékén.

Nektek hogy tetszett az alapjáték?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)