Hirdetés

Metro Exodus - a világ, a fegyverek és a gyenge videokártyák

|

Rengeteg érdekes részletet árult el a 4A Games a készülő Metro Exodus kapcsán, amik közül talán a legjobb hír, hogy a játék technikai oldalának minden platformon komoly figyelmet szentel a csapat.

Hirdetés

A Metro Exodus első kedvcsinálója nagyot szólt az E3-on, de felvetett néhány fontos kérdést is. Az új rész nyitott világáról már mesélt a 4A Games csapata, de a PC Gamernek adott interjújukból még több izgalmas részlet derült ki a poszt-apokaliptikus lövöldéről.

Hirdetés

Elárulták például, hogy a történet közvetlenül a Metro: Last Light jó befejezése után veszi fel a fonalat és Artyomnak el kell érnie a többi túlélőt, hogy felszálljanak a Moszkvából kifelé menekülő vonatra. Ezt követően a játék egy egész év eseményeit feldolgozza majd, miközben folyamatosan vonatozunk, így nem csak mind a négy évszakot látni fogjuk, hanem Oroszország tájai közül is sokat bejárhatunk majd. a Metro Exodusban. Ez változatos NPC-ket és ellenségeket is jelent majd, illetve mindegyik bejárható területen sok kisebb sztorinak is tanúi lehetünk majd, ha nyitott szemmel járunk.

Emellett kiemelték, hogy sok új rendszerrel tervezik feldobni a játékmenetet is, de ezek közül a legtöbbről még nem beszélhetnek. Az egyiket viszont megvillantotta a trailer: ahogy a videóban láthattuk a robbanó nyílvesszők és a forgótára shotgun példáján keresztül, még több lehetőségünk lesz fegyverünk testreszabására.

Zárásként a 4A Games kitért arra is, hogy nem véletlenül épül saját grafikus motorjukra a játék: elmondásuk szerint minden platform erősségeit maximálisan ki akarják használni, erre pedig a saját technológia felel meg a legjobban. Ehhez hozzátartozik az is, hogy PC-n a csúcskártyákat is megizzasztják, de a kevésbé erős hardver esetében is arra törekednek, hogy a lehetőségekhez képest szemkápráztató látvány táruljon elénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)