Hirdetés

Metro Exodus, Halo: The Master Chief Collection és Froza Horizon 5 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Különféle csatamezőkön, dögös verdák volánja mögött és a kosárpályán töltjük a következő napokat. Sőt még gyűjtögetünk is, amikor épp nem egy újabb százórás kalandban merülünk el.

Hirdetés

Most már tényleg csak azt várjuk, hogy az év utolsó fontosabb címei kijöjjenek, aztán tartson pár hét szünetet a játékipar. Mert nekünk, játékosoknak sem ártana egy kis lassítás, elvégre minden, csak nem ideális, ha már azelőtt átugrunk egyik élményből egy másikba, hogy az előzőt egyáltalán módunk lett volna úgy igazán kiélvezni és a tapasztalatokat feldolgozni.

Egyelőre úgy fest, januárban szusszanhatunk egy keveset, hogy aztán a rá következő hónapban a világ összes játékát a nyakunkba borítsák, köztük jó néhány nagyágyúval. De persze ez legyen a legnagyobb bajunk...

Hirdetés

HP - Forza Horizon 5 a hétvégi program, ha végre le tudok szakadni a Call of Duty Vanguard multijáról. Kemény menet lesz, a Shipment olyan drog, amit senkinek sem ajánlok. Szóval irány Mexikó, békés vezetgetés, zenközeli suhanás az aszfalton, semmi erőszak, a rendszámom lehet csak STG44. Képes vagyok rá!

Paca - Egy kicsit rácsúsztam most a Halo Infinite multijára, amitől azért valamivel több tartalmat várnék, de amúgy kellemes, főleg a Battlefield 2042 után. Visszatérek a Call of Duty: Vanguardhoz is, mert még nem érzem késznek magam arra, hogy valami nagyobb volumenűbe kezdjek bele.

Csirke - Se a Forza Horizon 5-ben, se a Shining Pearlben nem szereztem meg még "mind", úgyhogy haladok szépen tovább az úton, serényen gyűjtögetem a kocsikat és a zsebszörnyeket a hétvégén is.

Zs - Az xboxos Black Friday sok-sok csábító ajánlata közül a Metro Exodus mellett döntöttem, a 4A Games posztapokaliptikus trilógiájának záróepizódjához ugyanis még nem volt szerencsém. Eddig csak egy órát sikerült beleölnöm, de már most imádom a nyitottabbra szabott kalandozást, ami a next-gen frissítésnek hála ma is gyönyörű látványt nyújt. 

Kivi - Végre nemcsak új paklikat és XP-kihívásokat, hanem egy teljesen új online játékmódot is hozott az NBA 2K22 MyTeam, így érdemesebb lesz több időt eltölteni a játékkal a Season 3 nyitónapjain. Emellett nálam sem marad el a Forza Horizon 5, ahol továbbra is rengeteg kihívás és több történetszál teljesítése is vár.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

- Egyfelől marad a menün a Total War: Warhammer II, épp egy gyíkember kampányt próbálok gatyába rázni, hogy az alap egységeknél erősebb felhozatallal fordulhassak rá a kampány középső szakaszára. De van egy csomó digitális társasjátékom is, ami kipróbálásra vár, úgyhogy a Scythe, a Ticket To Ride vagy a Pandemic hármasából is lehet, hogy valamire még szorítok egy kis időt a hétvégén.

Szada - Nekiálltam a Halo: The Master Chief Collection végigjátszásának, hogy a Halo Infinite kampány előtt képben legyek, ugyanakkor felkerült a Game Passba is a Stardew Valley, ami számomra a tökéletes kikapcsolódást jelentette PC-n, szóval ha lazulni akarok két Halo között, akkor menedzselem majd kicsit az új farmom és befűzöm az egyik helyi lányt, hogy tartson velem. Talán Leah-t vagy Emily-t. Drukkoljatok. 

Szabi - Minden évben elkap egyszer a nosztalgiázhatnék, és most is eljött ez az időszak. Egyelőre türtőztetem magam, de nincs felőle kétségem, hogy hamarosan vagy a The Witcher trilógiának, vagy a Gothic játékoknak állok neki, hogy csillapítsam a retró-szomjam. Nincs is jobb program a karácsonyi szünet előtt, mint 100+ órás RPG-kkel szemezgetni…

Chava - Rohamtempóban haladok végig a teljes Halo szérián, már csak a Halo 4, a Halo 5: Guardians, valamint a Halo Wars 2 van hátra, aztán első adandó alkalommal belevetem magam a Halo Infinite kampányába.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)