Hirdetés

Metro Exodus - sok mindennel módosíthatjuk majd a kézifegyvereket

|

Két új stukkert is megmutattak a fejlesztők, amiket ráadásul szinte a felismerhetetlenségig módosíthatunk majd ezzel-azzal.

Hirdetés

Veszélyes helyeken fogunk kalandozni a Metro Exodusban, így nem árt, ha alaposan felfegyverkezünk a vadonban élő mindenféle rondaság ellen. A 4A Games is segít egy kicsit a dologban, így a srácok most összedobtak egy rövid útmutatót a kézifegyverekhez.

Hirdetés

A legújabb trailerben két fegyver, a Revolver és a Bastard kapták a főszerepet. Eléggé különböző csúzlikról van szó, viszont van egy közös tulajdonságuk, méghozzá az, hogy mindkettőt felturbózhatjuk majd ilyen-olyan kiegészítőkkel. A fejlesztők pedig most meg is mutatták, nagyjából milyen lehetőségeink lesznek a kézifegyverek módosítására. Néhány aprósággal szinte egy teljesen másik stukkert csinálhatunk majd egy-egy fegyverből.

A Metro Exodus február 15-én érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti megveszitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)