Hirdetés

Metro Exodus - lopott kulcsokat deaktivált a kiadó

|

Aki nem valamely hivatalos viszonteladótól vásárolta a kódját, lehet, hogy nem játszhat többé a játékkal, amíg újra meg nem veszi.

Hirdetés

Érdemes óvatosan közelíteni, ha egy játékot gyanúsan olcsón kínálnak valahol már a megjelenés környékén. Mindig az aktiválás helyén (Steamen, Epic Games Store-ban, kiadók saját boltjaiban) érezhetjük magunkat a legnagyobb biztonságban, de vannak megbízható viszonteladók is.

Hirdetés

A Metro Exodus esetében csak az Epictől, a Humble Bundle oldaláról vagy a Razer Store-ból vásárolt kulcsok számítanak hivatalosnak (meg nyilván a dobozos kiadásokban találhatók), minden egyéb helyről beszerzett kód esetében fennáll a veszély, hogy a viszonteladó illetéktelenül jutott hozzá. A Steamen megjelent közleményben a Deep Silver azt írta, hogy néhány Steam kód - melyet még azelőtt nyomtattak papírra, hogy bejelentették a játék Epic Games Store-ba költözését - a nyomdából illetéktelen kezekbe került. Ezen kódokat deaktiválták, a felhasználók játékhoz való hozzáférését megvonták. Azt javasolják az érintetteknek, hogy a vásárlás helyén próbáljanak pénzvisszatérítést kérni. 

Megjegyezték még, hogy a Metro Exodus 2020. február 14-étől lesz megvásárolható a Steamen, addig nem. Ez a játékosokat nem riasztotta el eddig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)