Hirdetés

Metro Exodus - elkészült, a vártnál hamarabb jelenik meg

|

A 4A Games végzett az új Metro játék munkálataival, és ha már így alakult, egy kicsivel kevesebb ideig várat minket.

Hirdetés

A jövő év egyik legjobban várt játéka a 4A Games szériájának folytatása. Jöhetne akár ősszel is, akkor is ugyanúgy ráugranánk. Szerencsére nem kell addig várnunk.

Hirdetés

2019. február 15. egy elég durva nap lesz, ugyanis a Far Cry New Dawn, a Dead or Alive 6, a Jump Force és a Crackdown 3 mellett a Metro Exodus is akkor jelenik meg, így az Anthem egyedül maradt a korábban zsúfolt február 22-én (a Crackdown 3-at előrébb hozták onnan, a Days Gone-t meg későbbre tették).

Az aranylemezre kerülés örömére a Deep Silver közzétette a játék intróját (amit az Elastic.tv készített, akiknek a Trónok harca és a Westworld bevezetőjét is köszönhetjük), nagyon hangulatos, nézzétek:

Várjátok már, ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)