Hirdetés

Metro Exodus - ha a játékosok bojkottálják a PC-s megjelenést, akkor a következő csak konzolokra jön

|

Úgy látszik, hogy a 4A Games dolgozóinak elég határozott elképzelése van arról, hogyan is adják ki a játékaikat.

Hirdetés

Régen nem volt már ekkora hype egy játék körül a megjelenést megelőző egy hónapban, a Metro Exodus azonban nem feltétlenül csak szeretetet kap. A játékosok egy része például épp porig alázza az előző részeket Steamen.

Hirdetés

A napokban egy orosz gamer fórumon bukkant fel valaki, aki állítólag a 4A Games csapatának tagja, hogy megossza véleményét az eseményekkel kapcsolatban. A 'scynet' felhasználónevet használó arc csak mostanában lett aktív, bár maga a felhasználói fiók már 10 éve létezik az említett fórumon. Első körben a review bombingot tárgyalták ki:

Ez most valami új [az Epic Store-os megjelenés], ami visszautasítást válthat ki az emberekből. Igen, emiatt most fel kell telepíteni az Epic Launchert, ami kellemetlenséget, és ezúttal elégedetlenséget okozhat a játékosokban. Úgy tűnik, hogy az emberek nem is akartak játszani, csak egy okot kerestek, hogy elkezdhessék szidni a játékot. Valami különlegeset akartunk csinálni, de a játékosok egy csoportja annyira sem értékeli a munkánkat, hogy rászánjon pár percet, hogy feltelepítsen egy másik launchert.

Az állítólagos fejlesztőnek a bojkotthoz is volt egy-két szava:

Van aki azt mondja, hogy ha lehúzzák az Exodust és a sorozat korábbi játékait, attól jobb hely lesz a világ, és ez majd móresre tanítja a kapzsi fejlesztőket. Erre csak azt tudom mondani, hogy ha a PC-s játékosok bojkottálják a játékot, akkor a következő Metro - ha lesz - biztosan nem jön PC-re. Hogy ez jó vagy rossz, azt majd mindenki eldönti. 

Természetesen nem tudhatjuk biztosan, hogy valóban egy fejlesztővel van-e dolgunk, ahogy az is nyilvánvaló, hogy a személyes véleménye nem feltétlen tükrözi a stúdió vagy a kiadó véleményét. Kíváncsian várjuk, hogy hogyan alakulnak az eladások, és milyen lépésekre szánja el magát az csapat.

Frissítve: közben a kiadó hivatalos állásfoglalása is befutott az eset kapcsán, ezt ide kattintva tudjátok elolvasni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)