Hirdetés

Metro Exodus - New Game+ módot hozott az új update

|

Megérkezett a Metro Exodus első nagyobb frissítése, amely a hibajavításon kívül többek között egy vadonatúj játékmódot is hozott magával. Érdemes lesz visszatérni a játékba.

Hirdetés

Az Epic Games Store-os fiaskó ellenére a Metro Exodus jól fogy és a kritikusok is többnyire elismerően beszélnek róla (a mi tesztünk is dicséri) - aki még nem döntötte el, hogy érdemes-e bezsákolni a 4A Games posztapokaliptikus játékát, azt talán meggyőzi majd, hogy milyen ingyenes tartalmak jöttek hozzá. 

Hirdetés

Befutott a Metro Exodus első nagyobb frissítése, a Ranger Update, amely javít a teljesítményen, bugokat írt és még több babusgatást kínál az RTX kártyáknak, de a legnagyobb újdonsága mégis a New Game+ mód, ami a játék végigjátszása után válik elérhetővé. A második kör lehetővé teszi, hogy azokkal a fegyverekkel és kiegészítőkkel vágjunk neki a sztorinak, amiket az elsőben megszereztünk. Ezenkívül testre is szabhatjuk magunknak a játékélményt, azaz beállíthatjuk, hogy csak egy fegyverrel fussunk neki, mentés nélkül boldoguljunk, megváltoztassuk az időjárást, több radioaktív zóna létezzen vagy éppen több gránátot adjunk az ellenfelek kezébe (sőt, akár fejlesztői kommentárt is kérhetünk).

A Ranger Update részletes leírását a hivatalos honlapon böngészhetitek át.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)