Hirdetés

Metro Exodus - nem úgy lesz nyitott a világ, ahogy elsőre gondoljuk

|

Nem kötelező mindenbe nyílt világot erőltetni, és ezt a 4A Games is így gondolja. Ugyanakkor a Metro Exodus a korábbiaknál nagyobb szabadságot ad.

Hirdetés

Divat minden játékba nyílt világot erőltetni, de ahogy például a Sniper: Ghost Warrior 3 vagy a Homefront: The Revolution esetében is láthattuk, néha semmit nem ad hozzá az élményhez.

A 4A Games nem az a csapat, ami vakon követi a trendeket. Egy interjúban a vezető producer, Jon Bloch elmondta, hogy a klasszikus, lineáris játékmenettől nem fognak elrugaszkodni, csak az egyes pályák lesznek nagyobbak, szabadon bejárhatóak. Úgy kell elképzelni, mint a S.T.A.L.K.E.R.-t - lesznek nagyobb zónák és szűkebb pályák is. Ahogy haladunk, végig a történetet követjük.

A Metro: Exodus megjelenése 2018-ra várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)