Hirdetés

Metro Exodus - meg sem jelent még a Valve boltjában, mégis magasztalták a Steam adatlapján

|

Noha a Metro Exodus egyelőre PC-n csak az Epic Games Store-ban elérhető, a Steam felhasználók mégis kiálltak mellette.

Hirdetés

Arra több példát is találunk a múltban, hogy a játékosok egy játékot keményen lehúztak a Steamen, ha nem értettek egyet a kiadók döntéseivel. Nem kell messzire menni példáért, a Metro Exodus Epic-exkluzivitásának híre után hasonló dolog történt a két korábbi résszel, azonnal záporozni kezdtek rá a negatív értékelések. Most azonban épp ennek az ellenkezője történt.

Hirdetés

Noha a Metro Exodus előrendelhető volt Steamen, az Epic utolsó pillanatban megállapodott a  kiadóval arról, hogy PC-re egy éven keresztül csak az Epic Games Store-on keresztül lehessen online megvásárolni a játékot. Ettől függetlenül a játék Steam oldala továbbra is él, a fejlesztők itt is tájékoztatnak a legújabb fejleményekről és a játékosok is hagyhatnak rajta értékeléseket. A korábbi tapaszaltokat meghazudtolva, a csalódott közönség ezúttal mégsem a játékon töltötte ki frusztráltságát, hiszen a Metro Exodus a felhasználóktól "nagyon pozitív" értékelést kapott.

Egy Nuca Cola nevű felhasználó egészen pontosan így fogalmazott (véleményével egyébként nincs egyedül):

"Őszintén, az egyik legjobb sztori alapú játék, amit valaha játszottam. Szégyen, hogy nem a fejlesztők, hanem a kiadó baltázta el a játék sikerét azzal, hogy elvették a pénzt [amit az Epic kínált az exkluzivitásért] és az Epic Games Store-ra tették a játékot. Határozottan kijelenthetem, hogy a játék megéri a vásárlást, amint visszatér Steamre."

Ha végiggörgetünk az értékeléseken láthatjuk, hogy a játékra szinte alig van panasz, viszont az Epicet és a kiadót lekapják mind a tíz körméről.

Nektek fontos, hogy hol tudjátok megvásárolni a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)