Hirdetés

Magyar feliratos előzetessel érkezett meg a Metro Exodus második nagy kiegészítője

|

Napokon belül egyébként már Steamen is elérhető lesz a játék, szóval minden adott a pótláshoz, ha eddig kimaradt volna nektek.

Hirdetés

PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megérkezett a Sam's Story, vagyis a Metro Exodus második kiegészítője. A bővítményben egy amerikai tengerészgyalogos bőrébe bújhatunk, aki mindent megtesz azért, hogy valamilyen módon végre visszakeveredjen hazájába. 

Hirdetés

Sam mellékszereplőként már az alapjátékból is ismerős lehet, most viszont felette vehetjük át az irányítást. Kalandja során új helyszínek, új fegyverek, és persze eddig sosem látott mutáns rondaságok várnak bennünket. A kiegészítőt egy hangulatos előzetes vezeti fel, ezt a megszokott módon magyar felirattal nézhetitek meg nálunk. 

A Sam's Story kiegészítő külön, illetve a Metro Exodus Expansion Pass részeként is megvásárolható. Hamarosan egyébként lejár a játék exkluzivitása, február 15-től már Steamen is elérhető lesz, szóval ha esetleg eddig ez tartott volna titeket vissza a vásárlástól, akkor nincs több kifogás. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)