Hirdetés

Ekkor érkezik az utolsó Metro Exodus kiegészítő

|

Sokkal közelebbi a premier időpontja, mint gondoltuk volna.

Hirdetés

2019 tavaszának legfontosabb megjelenései között tartjuk számon a Metro Exodust. A 4A Games már-már nyitott világúnak ható posztapokaliptikus lövöldéje amellett, hogy jól sikerült és jól is fogyott, elsősorban azzal gyártotta a szalagcímeket, hogy egyik pillanatról a másikra átigazolt a Steamtől az Epic Games Store istállójába. A közösség csalódott felétől bojkott és review bombing követte a lépést, de a játék ettől függetlenül időben elkészült, és ami azt illeti, hibái dacára mi is beleszerettünk. Erre található amúgy a részletes Metro Exodus teszt.

Hirdetés

A fejlesztők két sztoribővítményt terveztek a játékhoz, az első még tavaly megjelent, és bármilyen meglepő, a második - egyben utolsó - sincs már messze. Utóbbi sem a főszereplő Artyomra fókuszál, hanem egy másik karakterre. Ebben a történetben Sam célja nem más, mint Vlagyivosztokból eljutni az Egyesült Államokbeli otthonába, ahol reményei szerint rátalálhat halottnak hitt szeretteire.

A szimplán Sam's Story címre keresztelt és sandbox-jellegű játékmenetet ígérő kiegészítő február 11-én jelenik meg PC, PS4-re, Xbox One-ra, valamint Stadiára is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)