Hirdetés

Metro: Exodus - Artyom figurával és sok mással érkezik a gyűjtői kiadás

|

A játékkal együtt, illetve anélkül is kapható a Metro: Exodus frissen leleplezett Spartan Collector's kiadása, amit olcsónak egyik esetben sem neveznénk.

Hirdetés

Most, hogy már csak néhány nagyobb megjelenés van hátra a 2017-es őszi hajrából, egyre több infóra számíthatunk a jövő év elején érkező nagyobb játékok készítőitől, így például a Metro: Exodust kiadó Deep Silver is bemutatta a poszt-apokaliptikus lövölde gyűjtői kiadását. A Spartan Collector's Edition egy radioaktív anyagok tárolására használt hordót mintázó csomagban jelenik majd meg, de a tartalmától valószínűleg egyetlen rajongó sem akar majd megszabadulni.

Hirdetés

A leglátványosabb rész természetesen Artyom nagyjából 26 cm magas szobra, ami akció közben ábrázolja a sorozat főhősét, a minőségéről pedig annyit tudunk, hogy gyantából készült és kézzel festett mindegyik darab. Emellett a dobozban ott lesz egy Spartan Order dögcédula, két felvarró, illetve négy, az atomháború előttről származó képeslap, a Metro univerzum karakterei által Artyomnak szánt üzenetekkel. A csomag megrendelhető a játék weboldaláról külön is, így szállítással együtt nagyjából 63 ezer forintot kóstál a Spartan Collector's Edition, ha pedig szeretnénk mellé a Metro Exodus Aurora Limited kiadását is, 90-93 ezer forinttal (a konzolos változatok 10 euróval drágábbak) lesz könnyebb a pénztárcánk. Ha esetleg gondolkoztok a csomag beszerzésén, vagy csak kíváncsiak vagytok, hogyan néznek ki a benne lévő cuccok, az alábbi galériában elég részletesen megleshetitek őket.

Nektek melyik gyűjtői kiadás tetszett a legjobban az utóbbi évekből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)