Hirdetés

Metro Exodus - a legújabb előzetes a történetről mesél

|

Anna mesél nekünk arról, milyen is újra a szabadban járni a moszkvai metrórendszer után.

Hirdetés

Vészesen közeledik a Metro Exodus megjelenése, így cseppet sem meglepő, hogy elkezdtek szállingózni az utolsó előzetesek. A mai trailer például magába a sztori enged betekintést. 

Hirdetés

A látványra természetesen most sem lehet egyetlen rossz szavunk sem, csodálatosan fest a játék. A válogatott rondaságok mellett persze azt is megmutatja az előzetes, hogy ebben a kegyetlen világban nem a szörnyek jelentik a legnagyobb veszélyt, az emberek még náluk is sokkal elvetemültebbek tudnak lenni. A Metro Exodusban ugyebár Artyom lesz az általunk irányított főhős. A 23 éves fickó csapatával elhagyta a moszkvai metrót, és egy Aurora nevezetű vonattal száguld az ismeretlenbe. Vele lesz a kalandok során felesége, Anna is, aki egyébként az új videó narrátora is egyben. 

A Metro Exodus 2019 február 15-én fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)