Hirdetés

Metro Exodus - kétszer hosszabb a forgatókönyv, mint az eddigi játékoké összesen

|

Tényleg nem kis projekt a Metro Exodus.

Hirdetés

Akárhányszor látjuk a Metro Exodust, mindig lenyűgöz minket. Az új rész a széria eddigi leglátványosabb, legkomplexebb és legváltozatosabb epizódjának ígérkezik,  viszont ennek megvan az ára is. 

Hirdetés

A játék executive producere, John Bloch szerint nem véletlenül tűnik grandiózusnak a projekt, ugyanis a Metro Exodus forgatókönyvének mérete kétszer akkora, mint a Metro: Last Lighté, a Metro: 2033-é és az összes DLC-é együttvéve. Ez nem erőfitogtatás, nem nagyzolás, nagyon is nyomós okuk van rá: Bloch szerint a Metro szériában mindig is alapvető fontosságú volt a történetmesélés, a jól megírt karakterek és dialógusok, azonban a folytatás esetében mindezt új szintre szeretnék emelni. A szereplők közül például visszatér Anna és Miller, valamint csatlakozik hozzánk néhány új arc is, nekünk pedig rengeteg lehetőségünk lesz találkozni velük, megismerni őket. 

Bloch hozzátette, hogy véleménye szerint az Exodusban csoportosul a Metro-sorozatban látott legtöbb karakter a főszereplő, Artyom köré, ráadásul emiatt a sztori során kialakul majd egy erőteljes családias légkör is a mobilállomásként szolgáló, páncélozott vonatunkon. 

A játék 2019. február 22-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)