Hirdetés

Metro Exodus - még a mentésekkel is baj van a Windows Store verzióban

|

Nagyon komoly, főleg a beállításokat és játékeredményeket érintő mentéshibáktól szenved a tegnap megjelent kiadás.

Hirdetés

Tegnap este befutott a Windows Store-ra a Metro Exodus, és ezzel hivatalosan is véget ért a játék Epic Games Store exkluzivitása. Voltak, akik örültek ennek, de az öröm csak addig tartott, amíg meg nem próbáltak belepiszkálni a grafikai beállításokba.

Hirdetés

Sokan panaszkodnak arra, hogy hiába állítják át a játékot, az rendszeresen visszaáll az alapbeállításokra. Sokaknak 1280x720-on ragadt és nem hajlandó feljebb engedni a felbontást, dacára annak, hogy ennél a felbontásnál jóval többet is elbírnak a játékosok gépei és kijelzői.

Nem csak a beállításokkal, de a játék egészének mentésrendszerével is vannak gondok. Sokak képtelenek lementeni az állásukat, ami kis nyomozásra sarkallta a rajongókat. Mint kiderült a mentés fájlok fura megáldásokkal vannak a játék adatainak mélyére ásva. Még az uninstall funkció is problémás: többen jelentették, hogy képtelenek voltak rendesen letörölni a Metro Exodust.

Reméljük, hogy a Microsoft és a Metro fejlesztői hamar helyrehozzák a gondokat, mert ez nem éppen az a nyitás, amit sokan szerettünk volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)