Hirdetés

Metro: Last Light - itt a megjelenési dátum

|

Szerencsére a Koch Media nem veszi félvállról a dolgot, a Metro: Last Light fejlesztése gőzerővel halad, már tavasszal örömködhet minden rajongó.

Hirdetés

Dr. Klemens Kundratitz, a Koch Media vezetője erősítette meg, hogy már nem kell sokat várnunk, május 14-én érkezik majd a Metro: Last Light PC-re, Xbox 360-ra valamint PlayStation 3-ra.



Kundratitz szerint az a legfontosabb, hogy a THQ árverése után a rajongók ne veszítsék el a lelkesedésüket és hitüket (azt már korábban is jelezték, hogy nem engedik el a kezünket), ezért csak annyira szeretnék megváratni a népet, amennyire szükséges a lehető legjobb minőségű termék előállításához. Biztosított mindenkit arról, hogy a játék megkapja azt a kiemelt figyelmet, amit megérdemel, köszi a türelmet, miegymás.



A játék Twitter fiókja még annyit tesz hozzá, hogy a 4A Games már az utolsó simításokat végzi, pöpec lesz minden:

Tehát május 14. Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)