Hirdetés

Metro: Last Light - Kiderült a Limited Edition tartalma

|

A THQ és a 4A Games közös bejelentése alapján megtudtuk, hogy milyen jóságokat tartalmaz majd a Metro: Last Light Limited Edition változata.

Hirdetés

Azok számára, akiknek nem határozta meg a hangulatát és nem hozta meg a kedvét a legutóbb közzétett, nyomasztó Metro: Last Light előzetes, azoknak elég egy pillantást vetni a most ismertetett Limited Edition kiadásra...

Aki kézzel fogható relikviákra számít, annak sajnos szomorú hírrel kell szolgálnunk: a Limited Edition nincs ellátva kézzel fogható tárgyakkal, ellenben in-game extrákat annál inkább találhatunk benne. A speciális verzióval megszerezhetünk egy módosított orosz gépfegyvert, extra lőszert és egy bónusz nehézségi fokozatot is, ami a Ranger Mode nevet kapta és a hardcore réteg számára jelenthet szórakozást. Az előzetes becslések alapján a Limited Edition nem, vagy egy nagyon picivel lesz drágább, mint az alap kiadások. A THQ sorsa szintén nagyban függ a Metro: Last Light pénztáraknál való szereplésétől, remélhetőleg megmenekül sokak kedvenc kiadója. Instant vétel?

A Metro: Last Light PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra teszi tiszteletét 2013 márciusában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)