Hirdetés

Metro Last Light prológus videó

|

Bár a regény Metro 2034 címmel folytatódik, a 4A Games játéka mégis más névvel jelenik meg.

Hirdetés

A THQ beismerte, hogy kicsit elbaltázták az első részt, de nagyon fogadkoznak, hogy szabad kezet adnak a fejlesztőknek és egy sokkal jobb folytatást kapunk a kezünkbe. A Metro 2033 minden hibája ellenére - melyek főleg az AI-t illetően voltak zavaróak - sikeres projektnek tekinthető, hiszen a játék hangulata és képi világa remekül hozta a könyvben is meglévő komor, klausztrofóbiás hangulatot. Sajnos a Last Lightra még várni kell, mert a jövő évben jelenik meg, de bízunk benne, hogy valóban jó produkció készül az ukrán srácok műhelyében. Addig is, amíg várakozunk, itt egy kis narrációs videó, az előzményekről:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)